s

Leadership and Team Effectiveness | Week 11 NPTEL Assignment Answers 2024

Leadership and Team Effectiveness | Week 11 NPTEL Assignment Answers 2024



These are Nptel Leadership and Team Effectiveness Assignment 11 Week 11 Answers

Q1. How does Sundar Pichai enhance communication in his motivational speech?

Avoiding humor to maintain professionalism.

Speaking rapidly for excitement.

Utilizing visual aids.

Restricting movement to a fixed position.

Answer: Utilizing visual aids.


Q2. Who is the creator of the GROW coaching model?

Peter Drucker

Sir John Whitmore

Stephen Covey

Dale Carnegie


Answer: Sir John Whitmore


For answers or latest updates join our telegram channel: Click here to join


These are Nptel Leadership and Team Effectiveness Assignment 11 Week 11 Answers


Q3. What is the GROW coaching model commonly used for?

Cooking techniques

Setting goals, improving performance, and coaching

Financial planning

Time management


Answer: Setting goals, improving performance, and coaching


Q4. How many steps are there in the GROW model of coaching?

3

5

4

2


Answer: 4


For answers or latest updates join our telegram channel: Click here to join


These are Nptel Leadership and Team Effectiveness Assignment 11 Week 11 Answers


Q5. Which of the following is not an step in the GROW model of coaching?

Examine the reality

Explore the options

Establish the will

Make a decision


Answer: Make a decision


Q6. What does the STEPPPA model primarily focus on?

Setting rigid goals without considering emotions.

Overcoming difficult emotions and defining new goals in the coaching process.

Ignoring the emotional context of a situation.

Avoiding the exploration of new goals.


Answer: Overcoming difficult emotions and defining new goals in the coaching process.


For answers or latest updates join our telegram channel: Click here to join


These are Nptel Leadership and Team Effectiveness Assignment 11 Week 11 Answers


Q7. Who developed the STEPPPA coaching and mentoring model?

Sir John Whitmore.

Dr. Angus McLeod.

Dr. Stephen Covey.

Tony Robbins.


Answer: Dr. Angus McLeod.


Q8. In what way does the STEPPPA model assist in the coaching process?

By promoting a goal-setting approach only.

By providing rigid structures for overcoming emotions.

By focusing on the context and emotion of a situation to define and act towards new goals.

By avoiding consideration of emotions.


Answer: By focusing on the context and emotion of a situation to define and act towards new goals

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
×